Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

CLIQIB se suma com a actor col·laborador d’IMPULSA BALEARS


IMPULSA BALEARS compta a partir d’avui amb el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears (CliQIB) com a actor col·laborador. Amb aquesta relació, IMPULSA BALEARS dóna continuïtat a una de les figures desplegades recentment des d’i|participació, la línia d’acció orientada a incentivar la col·laboració d’actors representatius de la tetrahèlix regional (empresa, administració pública, investigació i agents intermedis) en el desenvolupament dels recursos i activitats de la fundació.

En aquesta ocasió, el recolzament de CliQIB en qualitat d’actor col·laborador es materialitzarà a través d’una aportació econòmica vinculada al desenvolupament de les iniciatives estratègiques de la fundació, atès l’interès que comparteixen ambdues entitats per la detecció al voltant de la generació de nous béns i serveis, més avançats i alineats amb les megatendències globals que deriven dels processos de clusterització de l’estructura productiva de les Balears. El conveni de col·laboració, subscrit per l’actual presidenta d’IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i Joan Puig, president de CliQIB, preveu una durada d’un any, prorrogable automàticament de forma successiva.

CliQIB és una entitat sense ànim de lucre orientada a l’expansió i generació de negoci de les empreses que integra a través de la innovació, l’intercanvi de coneixement i el compliment de les normatives europees al voltant de la creació de solucions d’higiene en l’àmbit del sector turístic. Amb una quarantena de socis i col·laboradors, CliQIB està certificat com a Cluster Management Excellence Bronze Label per l’European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA), acreditació que reconeix l’excel·lència en la gestió i la prestació de serveis i que posiciona, així, a l’entitat en la participació de projectes i iniciatives europees.

 

Dimarts, 23 abril 2019

 

Títol
Títol
Data
Data