Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

L’Àgora-Impulsa aborda l’atractiu turístic de les Balears


IMPULSA BALEARS h dut a terme una sessió de treball en el marc de l’ Àgora-Impulsa al voltant de la competitivitat turística de l’arxipèlag i l’abordatge dels importants reptes de transformació que assumeix, actualment, el sector. Aquesta activitat s’adscriu al procés de disseny i construcció d’un nou índex de competitivitat turística que la fundació està desenvolupant amb la col·laboració de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

 

En aquesta ocasió, s’ha comptat amb la participació d’una vintena d’assistents, entre els quals es troben representants empresarials del sector –com l’Associació d’Agències de Viatges de les Balears (AVIBA)–, així com alguns dels principals tour-operadors i plataformes de comercialització turística –com TUI, Hotelbeds y Logitravel– i receptius –com Jumbotours y World2Meet.

 

En aquest context, els participants a la sessió de treball han abordat ‘Com mesurar l’atractiu turístic de les Balears?’ des de l’exploració dels factors crítics de la posició competitiva actual i la definició d’entorn competitiu estratègics per a les illes. La contribució valuosa que han efectuat, a través del coneixement i experiència que atresoren, s’incorporarà als nous recursos de vigilància estratègica que, en aquests moments, està desenvolupant la Unitat d’intel·ligència econòmica de la fundació.

 

Així les coses, es preveu la planificació d’una nova sessió de treball de l’Àgora-Impulsa abans que finalitzi aquest exercici, a l’objecte de contrastar els primers resultats i el grau d’adequació que incorporen a la presa de decisions dels agents públics i privats que operen en l’entorn turístic regional.

Dimecres, 31 octubre 2018

 

Títol
Títol
Data
Data