Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

El patronat d’IMPULSA BALEARS comparteix 12 consignes estratègiques per a l’impuls de la competitivitat global de les Balears


El patronat de la Fundació IMPULSA BALEARS ha abordat el tancament del primer semestre de l’any amb una sessió a través de la qual s’ha procedit a aprovar els comptes anuals de 2015 i donar llum verda a l’execució de les línies d’actuació previstes per a la segona meitat del present exercici, entre d’altres qüestions.

La tasca que duu a terme la fundació respon a 12 consignes estratègiques per al disseny d’una estratègia de competitivitat global per a les Balears, les quals el patronat ha decidit compartir amb els agents econòmics i socials. Aquestes i|consignes, juntament amb l’i|dossier, Cap a una estratègia de competitivitat global per a les Balears. Consignes estratègiques i vies de progrés, sustentaran la primera sessió de l’Àgora-Impulsa que es durà a terme dins el mes de juliol, amb la finalitat de facilitar la fixació d’objectius regionals, la determinació d’àrees prioritàries d’impacte i l’establiment de directrius estratègiques per canalitzar els recursos disponibles a favor de l’impuls de la competitivitat global de les Balears.

Dilluns, 6 juny 2016

 

Títol
Títol
Data
Data