Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

MONLEX se suma com actor col·laborador de IMPULSA BALEARS


La firma d’advocats MONLEX s’integra a la xarxa d’actors col·laboradors que IMPULSA BALEARS promou des de la seva línia d’acció i|participació, orientada a implicar empreses i entitats representatives del teixit regional en el desenvolupament de nous recursos i activitats.

Així les coses, el recolzament de MONLEX es materialitzarà en la prestació de serveis jurídics vinculats a l’assessorament a la fundació en les relacions de caràcter institucional o operatiu que manté amb tercers. El conveni de col·laboració, subscrit per la presidenta d’IMPULSA BALEARS, Carmen Planas i José Antonio Fernández de Alarcón, soci fundador del bufet, estipula una durada d’un any, que se prorrogarà automàticament de forma successiva.

MONLEX és una firma d’advocats fundada l’any 1987 amb una experiència activa sòlida en el món del dret mercantil nacional i internacional i d’assistència legal i fiscal a corporacions, empreses i inversionistes. Manté un creixement sòlid i sostingut amb projecció global, estan present a Espanya, Miami, Cancún, Santo Domingo, Lisboa i Praga. Col·labora, així mateix, amb la vintena de despatxos d’advocats independents i reputat prestigi que operen a nivell mundial a través de la Red Monlex Internacional.

 

Dilluns, 9 desembre 2019

 

Títol
Títol
Data
Data