Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

BUFETE BUADES, nou actor col·laborador d'IMPULSA BALEARS


IMPULSA BALEARS afegeix avui a BUFETE BUADES a la xarxa d’actors col·laboradors que teixeix a través d'i|participació, la línia d’acció que fomenta la implicació d’empreses i entitats representatives del teixit regional en el desenvolupament de nous recursos y activitats.

Des d’aquesta posició, el recolzament de BUFETE BUADES es materialitzarà en la prestació de serveis d’assessoria legal vinculats a la bona governança de la fundació. El conveni de col·laboració, subscrit per la presidenta d’IMPULSA BALEARS, Carmen Planas i Joan Buades, soci principal del bufet, preveu una durada d’una any, prorrogable automàticament de forma successiva.

BUFETE BUADES és una firma d’advocats fundada l’any 1979 que basa el seu model de treball en un assessorament integral de qualitat, producte de la combinació d’un equip de professionals del dret altament qualificats, amb una àmplia experiència en àrees distintes, com són el dret turístic, mercantil i societari, penal, laboral i tributari o d’altres vinculades al nou context global, com és el dret de les noves tecnologies i la protecció de dades. Així mateix, disposa de convenis de col·laboració formalitzats amb professionals especialitzats en altres àmbits de l’assessorament jurídic i econòmic, així com amb despatxos d’advocats localitzats en altres geografies.

 

Dilluns, 28 octubre 2019

 

Títol
Títol
Data
Data