Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

DISSET CONSULTORS es converteix en actor col·laborador d'IMPULSA BALEARS


IMPULSA BALEARS avui a DISSET CONSULTORS a la seva xarxa d’actors col·laboradors. Amb aquesta nova relació, IMPULSA BALEARS dóna continuïtat a una de les figures desplegades al llarg d’aquest exercici des d’i|participació, la línia d’acció que fomenta la implicació d’empreses i entitats representatives del teixit regional en el desenvolupament dels recursos i activitats.

En aquesta ocasió, el recolzament de DISSET CONSULTORS en qualitat d’actor col·laborador es materialitzarà en la prestació de serveis de comunicació i publicitat vinculats a l’activitat ordinària de la fundació. El conveni de col·laboració, subscrit per l’actual presidenta d’IMPULSA BALEARS, Carmen Planas i Antoni Pons, director general de l’empresa, preveu una durada d’un any, prorrogable automàticament de forma successiva.

DISSET CONSULTORS és una empresa amb una àmplia qualificació i vint-i-cinc anys d’experiència en l’àmbit de l’empresa i la consultoria en comunicació de serveis globals i solucions avançades. Per això, compta amb un equip multidisciplinar de més de vint-i-cinc professionals amb experiència en projectes de comunicació nacionals i internacionals per a empreses de múltiples sectors i organismes i institucions públiques i privades. En els darrers anys la consultora ha iniciat la seva expansió internacional amb l’apertura d’oficina pròpia a l’Havana (Cuba) i, actualment, l’inici de noves operacions a Riviera Maya (Mèxic).

 

Dimarts, 11 juny 2019

 

Títol
Títol
Data
Data