Número 37 · Setembre 2022


Ens obrim al trànsit circular:
l’experiència en positiu d’Artiem Hotels

 

Què porta a una companyia hotelera a obrir-se al trànsit circular? On se situen els punts crítics en el procés complex de decisions que li suposa alterar la manera d’invertir, produir i relacionar-se? És rendible, avui, aquesta aposta? Aquestes són algunes de les preguntes que quedaren en l’aire el passat mes de juny quan llançàrem Suma’t al trànsit circular. Guia per a companyies hoteleres i convidàrem a les empreses del sector a exercir un rol d’avançada que inspiri i faci tracció sobre la resta d’actors del nostre teixit. Així que, durant els tres darrers mesos, hem convertit el trànsit circular d’ARTIEM HOTELS en una experiència pilot a través de la qual, la nostra Unitat d’intel·ligència econòmica ha pogut testejar les nostres solucions en matèria de circularitat hotelera i extreure nou coneixement estratègic, ara transferible a altres companyies de les Balears. Compartim els resultats a través d’un nou i|meeting que ha comptat, novament, amb AENOR com a actor impulsor. I el que és més gratificant, al final de l’acte, hem acollit l’entrega a la companyia menorquina de la certificació que avala la seva estratègia en matèria d’economia circular. Anotam alguns dels titulars que ha deixat el nostre diàleg a tres bandes Què suposa obrir-se al trànsit circular?.Veiem l’economia circular com una via per millorar la nostra competitivitat i impactar en positiu en l’entorn. Està en el nostre ADN i lliga amb el propòsit que tenim com a empresa.

José G. Díaz-Montañés
CEO
ARTIEM HOTELSNo volíem que l’economia circular fos una ‘motxilla’ més en les nostres operacions, sinó basar-hi les nostres decisions des de l’inici, de manera que tot es fes més fàcil.

Guiem Sintes
Director de Qualitat
ARTIEM HOTELSEsperam que les nostres illes comptin cada cop amb més companyies capaces d’aprofitar la finestra d’oportunitat que obre l’economia circular i sumin, així, a un futur més pròsper.

Soledad Seisdedos
Directora Murcia i Balears
AENORAra calibram molt millor l’efecte transformador que el trànsit circular exerceix, en la pràctica, sobre l’estratègia, operativa i cultura d’una companyia hotelera.

Antoni Riera
Director técnico
IMPULSA BALEARSTenim noves ‘pistes’ per incorporar les nostres solucions a la presa de decisions i, el que és més interessant, per escalar l’aposta circular a tot tipus de companyies de les Balears.

Aina M. Ripoll
Directora U. intel·ligència econòmica
IMPULSA BALEARS
Àgora-Impulsa

El 4 d’octubre encetam la sèrie de sessions ‘Implementació de l’economia circular en les companyies hoteleres’ amb la participació d’AENOR aportant eines clau.

Inscriu-t’hi
Suma't al
trànsit circular · Hoteleria
Uneix-te al
nostre moviment

 

Per a accedir al contingut complet dels recursos d'IMPULSA BALEARS és necessari estar-hi registrat. Regístra-t'hi aquí.
 

Twitter Contactar  

i|missió | i|valors | i|vectors | i|compromís | i|participació
 

© Fundació IMPULSA BALEARS. Edifici Disset, A9. C/Isaac Newton s/n, ParcBit. 07121 Palma. Tel. 971 43 97 74.
Horari: de dilluns a divendres, de 8.00 a 15.00 hores.

 
Política de privacitat

Si no desitges rebre més informació, pots donar-te de baixa aquí.