Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Melchor Mascaró s'uneix al patronat d'IMPULSA BALEARS


Ambdues entitats formalitzen l’adhesió convençudes del «potencial de la col·laboració estratègica per avançar a les illes cap a majors fites de progrés econòmic i social»

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i la consellera executiva de Melchor Mascaró, Antonia Mascaró, han subscrit la incorporació de l’empresa constructora al Patronat en una trobada a la qual també hi han assistit María Mascaró, consellera executiva, i Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

La línia d’acció i|compromís ultima, així, la fidelització d’empreses adscrites a sectors representatius del teixit regional prevista per aquest exercici, durant el qual s’han produït una dotzena de noves incorporacions. D’aquesta manera, la fundació atresora una massa crítica capaç, en paraules de Carmen Planas, «d’obtenir el major rèdit possible a la col·laboració estratègia que IMPULSA BALEARS facilitat en favor de fomentar les fortaleses regionals».

Així mateix, Antonia Mascaró ha manifestat l’elevat interès i il·lusió de la companyia per integrar-se en un projecte a través del qual «és possible contribuir, directament, des del nostre model de negoci mateix, al progrés econòmic i social de les nostres illes». La participació activa de l’empresa està, doncs, garantida, especialment en les actuacions que permetin, prossegueix la seva consellera executiva, «compartir i enriquir l’experiència que atresoram juntament amb altres actors en la dotació d’infraestructures innovadores i responsables amb el medi».

 

Accedeix a la i|notícia completa

Divendres, 20 setembre 2019

 

Títol
Títol
Data
Data