Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Zafiro Hotels entra a formar part del patronat d'IMPULSA BALEARS


Ambdues entitats subscriuen l’adhesió i aposten per «facilitar la formulació d’un nou lideratge turístic per a les Balears»

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i la CEO de Zafiro Hotels, Antònia Plomer, han formalitzat la incorporació de la cadena hotelera al Patronat en un acte el qual també ha comptat amb la presència d’Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

A partir d’aquest moment, Zafiro Hotels es converteix en la desena incorporació al Patronat de la fundació al llarg d’aquest exercici, la tercera de l’àmbit hoteler. D’aquesta manera, IMPULSA BALEARS avança en els objectius fixats a través de la seva línia d’acció i|compromís per tal com suposa, en paraules de Carmen Planas, «reforçar la massa crítica del projecte fundacional al voltant del repte que les illes mantenen respecte de forjar un nou lideratge turístic».

Així mateix, Antònia Plomer ha posat de manifest el seu entusiasme per integrar la seva marca en un projecte que permet «replantejar els nostres models de gestió vigents i posar-los al servei de la millora continua de l’atractiu de la nostra destinació en els mercats internacionals». La participació de Zafiro Hotels a les iniciatives estratègiques de la fundació permetrà a la cadena, segons la seva màxima responsable «compartir la nostra base de coneixement i, sobretot, alimentar-la des de la incorporació de nous instruments que permetin anticipar-nos en la presa de decisions d’un entorn turístic en transformació permanent».

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dilluns, 29 juliol 2019

 

Títol
Títol
Data
Data