Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS suma a Urbia Services com a membre del patronat


Ambdues entitats formalitzen la incorporació i assenyalen la importància de «plantejar estratègies que alineïn els objectius econòmics amb la generació d’impactes socials i ambientals positius en el territori»

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i el CEO d’Urbia Services, Antonio J. Roig, han subscrit l’adhesió de l’empresa de serveis d’enginyeria i manteniment al Patronat en un acte al qual també hi ha assistit Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

Amb la incorporació d’Urbia Services, la fundació tanca el primer trimestre de l’any amb si noves incorporació, de manera que eleva a una quarantena el nombre d’entitats empresarials que, juntament amb la CAEB i el Govern de les Illes Balears, formen part del Patronat. Així les coses, la línia d’acció i|compromís aconsegueix, en paraules de Carmen Planas, «incrementar progressivament la massa crítica d’un projecte, en el qual, un dels actius principals és, sens dubte, la capacitat d’alinear el teixit empresarial al servei de la competitivitat global de les Balears».

En aquesta mateixa línia, Antonio J. valoren positivament la incorporació de la seva empresa a la fundació, atès que «compartim valors centrats fortament en l’excel·lència dels serveis prestats, la responsabilitat social i la sostenibilitat ambiental».

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dilluns, 1 abril 2019

 

Títol
Títol
Data
Data