Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Estel s'adhereix al patronat d'IMPULSA BALEARS


Ambdues entitats formalitzen la incorporació i es mostren convençudes de la importància d’«afavorir la presència de les empreses locals en el mercat global des de l’especialització dels seus productes i serveis»

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i el conseller delegat d’Estel Ingeniería y Obras S.A., Antoni Ballester, han subscrit l’adhesió de l’empresa de projectes de construcció i instal·lacions especialitzades al Patronat en un acte al qual també hi ha assistit Pau Ginart, director comercial de l’empresa i Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

La incorporació d’Estel Ingeniería y Obras S.A., la segona d’enguany, suposa una nova fita de la línia d’acció i|compromís , orientada a l’increment i diversificació de la massa crítica de la fundació. Així doncs, aquesta nova adhesió permet, segons Carmen Planas, «comptar amb noves experiències de creixement empresarial i internacionalització perfectament alineades amb les iniciatives estratègiques de la fundació».

Així mateix, Antonio Ballester s’ha mostrat altament satisfet de formar part d’IMPULSA BALEARS, convençut de «la importància que revesteix per a qualsevol projecte empresarial establir una dinàmica d’evolució contínua que, des de la flexibilitat, l’experiència i el control de la gestió, permeti forjar una posició de lideratge». Des d’aquesta perspectiva, la predisposició d’ Estel Ingeniería y Obras S.A. per començar a participar de l’agenda d’acció de la fundació és elevada, en la manera que «l’empresa pot compartir una variada experiència tant en matèria de diversificació de serveis com d’apertura a l’exterior».

 

Accedeix a la i|noticía completa

Dilluns, 28 Gener 2019

 

Títol
Títol
Data
Data