Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS mesura l’impacte econòmic de la xarxa de camps de golf de Mallorca


IMPULSA BALEARS ha participat a la jornada de presentació de l’informe ‘Xarxa de camps de golf · Estudi d’impacte econòmic’, elaborat per la fundació d’acord amb l’encàrrec de la Federació Balear de Golf i l’Associació de Camps de Golf de Mallorca. En el transcurs de l’acte, Bernardino Jaume i Luis Nigorra, presidents d’ambdues entitats, respectivament, han assenyalat les motivacions que han guiat la realització de l’estudi, així com la voluntat d’incorporar els resultats obtinguts a la seva presa de decisions en factor del creixement i l’aportació de valor del sector.

Així mateix, el director tècnic de la fundació, Antoni Riera, ha procedit a presentar la repercussió de l’activitat duta a terme anualment per la xarxa de camps de golf de Mallorca sobre les principals macromagnituds insulars i regionals, al mateix temps que ha posat de manifest les característiques i atributs que determinen el seu potencial per contribuir a l’impuls de la competitivitat global de les Balears. En aquests termes, la xarxa de camps de golf es perfila com un multiplicador econòmic –atès que per cada euro que factura és capaç d’exercir un impacte del doble sobre la producció insular– i palesa, així mateix, una capacitat notable per avançar cap a la generació de serveis de més valor afegit, incrementar la projecció internacional, rebaixar el patró estacional lligat a l’activitat turística i crear ocupació estable.

Els resultats de l’estudi, així com la labor de la fundació en aquest sentit, han estat reconeguts positivament pel Conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, qui s’ha encarregat de tancar l’acte. La jornada ha comptat amb una nodrida representació d’agents del món empresarial, que han estat rebuts a les instal·lacions de l’Events Center Son Muntaner pel conseller delegat d’Arabella Hoteles e Inversiones de España SA, Francisco Vila, membre del patronat de la fundació.

 

Dijous, 29 novembre 2018

 

Títol
Títol
Data
Data