Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS posa en marxa noves vies de participació publicoprivada per estrènyer la vinculació amb els actors regionals


El Patronat reforça el seu compromís per al proper quadrienni i promou les figures d’‘Actor col·laborador’ i ‘Actor impulsor’ per avançar en la transformació productiva de les Balears.

 

PALMA · La Fundació IMPULSA BALEARS ha celebrat avui una nova sessió del Patronat que ha fet un balanç positiu de l’actuació duta a terme durant els primers quatre anys d’activitat, complits el passat 26 de setembre. Arribats a aquest punt s’ha acordat posar en marxa noves vies de participació publicoprivada per tal que els distints agents econòmics i socials de les illes es puguin involucrar directament en la labor de la Fundació. En aquest sentit, des d’avui mateix, és possible convertir-se en ‘Actor impulsor’ o ‘Actor col·laborador’ de les distintes línies d’acció que conformen el Pla d’actuació anual i recolzar, així, el desenvolupament de nous recursos i activitats que afavoreixin l’establiment de directrius estratègiques i mesures d’acció consensuades que permetin respondre als principals desafiaments de les illes. Els detalls es difondran properament a la secció Ser impuls de www.impulsabalears.org.

Accedeix a la i|notícia completa

Dilluns, 8 octubre 2018

 

Títol
Títol
Data
Data