Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS assegura que l'empresa balear està en condicions de mobilitzar la inversió


La fundació aborda en un nou i|meeting la relació entre sofisticació empresarial i competitivitat global enfront d’un centenar d’agents econòmics i socials de les illes

 

PALMA · Les empreses de les Balears estan consolidant una situació favorable per mobilitzar la inversió i redefinir les seves estratègies en matèria d’eficiència i d’innovació, palanques clau tant des del punt de vista individual com col·lectiu. Aquest és, segurament, el missatge principal que deriva d’i|empresa, la nova eina d’IMPULSA BALEARS que permet aprofundir en l’estructura, dinàmica i gestió del teixit empresarial de les illes. En termes generals, la capacitat de reinversió actual de l’empresa balear se sosté sobre la millora de dos pilars fonamentals, com són la millora de la rendibilitat i el sanejament progressiu dels balanços empresarials.

IMPULSA BALEARS ha presentat aquests resultats i d’altres a través d’un nou i|meeting que, sota el títol Sofisticació empresarial i competitivitat global: viatge al centre de l’estratègia, ha reunit un centenar d’agents econòmics i socials. En el decurs de la jornada, hi han intervingut Alberto del Cid, director general de Banca March, que ha actuat com a patró-amfitrió de la trobada, Antoni Riera, director tècnic de la fundació, que s’ha encarregat de l’exposició de continguts, i Francina Armengol, presidenta del Govern i també del Patronat, que ha assumit la cloenda de l’acte.

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dijous, 5 juliol 2018

 

Títol
Títol
Data
Data