Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS ampliarà la cartera de recursos l’any 2018


El patronat de la fundació ha celebrat, avui, la darrera sessió ordinària de l’any, en el transcurs de la qual s’ha aprovat l’execució del pla d’actuació de 2017, així com la redacció del que regirà el 2018. IMPULSA BALEARS afronta el nou exercici havent ampliat i diversificat la massa crítica, atès que al llarg dels darrers dotze mesos s’han produït nou noves adhesions, entre les que s’hi compten les d’Arabella Hoteles, Banca March, Banco Santander, Caixabank, Cámara de Comercio de Mallorca, Clínic Balear, Eroski, IPM Group i Palladium Hotel Group. D’aquesta manera, actualment, són 32 les entitats que formen part del màxim òrgan de govern de la fundació.

En aquest context, la fundació està en condicions d’ampliar la cartera de recursos al llarg del que serà el quart exercici en actiu, a l’objecte de seguir facilitant la presa de decisions als agents econòmics i socials de l’arxipèlag. Des d’aquesta perspectiva, es preveu el desenvolupament de solucions personalitzades que permetran als agents efectuar distints tipus d’autodiagnòstic sobre factors que són clau per millorar el seu posicionament competitiu (i|aplicacions), així com solucions de vigilància continua fonamentals per anticipar-se en la presa de decisions (i|monitors).

Al llarg de la sessió s’ha procedit, així mateix, a ratificar el canvi de la presidència del patronat, exercida enguany per la Sra. Carmen Planas Palou, a la Sra. Francina Armengol Socias, d’acord amb l’alternança anual entre els patrons nats (CAEB i Govern de les Illes Balears) que preveuen els estatuts de la fundació.

Dijous, 30 novembre 2017

 

Títol
Títol
Data
Data