Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS participa en el I Networking del Club d'Empresaris PIAF Majorque


IMPULSA BALEARS ha participat en el I Networking del Club d’Empresaris de la Plataforma d'Informació i Acompanyament Francòfon de Mallorca (PIAF), destinat a connectar empreses publicoprivades que operen a Mallorca i que volen expandir el seu negoci a l'illa o en els països francòfons europeus. El director tècnic de la fundació, Antoni Riera, ha impartit la conferència "Balears enfront un nou momentum competitiu" i ha posat de manifest les estretes vinculacions econòmiques i socials que les Balears mantenen amb França. Una trobada que ha reunit més de 100 empresaris, representants polítics, juntament amb el cònsol honorari de França, Sr. Michel Magnier, i el president de la PIAF, Sr. Freddy Calligaris.

En xifres, les Balears són la comunitat autònoma que acull el major percentatge de residents amb nacional francesa de l'Estat, al mateix temps que França és la quart quarta destinació en exportacions de bens de l’arxipèlag. Les exportacions de les illes a França superen els 262 milions d'euros, xifra que suposa un creixement del 162% en cinc anys. De manera semblant, les exportacions de serveis s'associen a un flux de 715.952 turistes francesos, l’únic dels principals mercats que ha crescut aquest any (5,4%).

Antoni Riera ha conclòs que el CEP "no només és un punt de trobada entre empresaris francesos i locals, sinó una oportunitat per aprofitar el coneixement, la tecnologia i el talent que s’amaga darrere les relacions comercials amb França».

 

Dijous, 30 gener 2020

 

Títol
Títol
Data
Data