Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 

IMPULSA BALEARS és una plataforma de coneixement estratègic i interacció regional que treballa per facilitar la presa de decisions dels agents econòmics i socials i la configuració d'una agenda de transformació productiva amb un impacte significatiu sobre la competitivitat global de les Balears.

 


 

 

L’Àgora-Impulsa convida els agents de la tetrahélix regional a transitar de la gestió a l’estratègia a favor de la competitivitat global de les Balears

ius 2015


L’Àgora-Impulsa ha donat continuïtat a l’activitat encetada el mes de juliol amb una segona sessió que, sota el títol De la gestió a l’estratègia: objectius, prioritats i recursos disponibles, ha convidat els participants a alinear la seva perspectiva estratègica en la formulació d’una estratègia de competitivitat global per a les Balears.

A partir d’una trentena d’agents, l’Àgora-Impulsa ha completat novament la tetrahèlix amb la participació destacada del món de l’empresa (des d’entitats com AENB, APAIB, CAEB, FEHM, GSBIT, PIMECO i UBES, entre d’altres), l’Administració Pública (Consell Insular de Mallorca i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears), la investigació (com la UIB, la Fundació BIT, el CETEBAL o la FUEIB) i els agents intermedis (sindicats, com CCOO, la Cambra de Comerç de Mallorca, el Cercle d’Economia de Mallorca, Balears.t, IBClusters, ETICENTRE o el Cercle Mallorquí de Negocis, entre d’altres entitats).

Al llarg de la sessió els participants han alimentat i compartit la seva perspectiva estratègica, abordant la manera d’establir fites comunes, detectar palanques estratègiques i identificar vies de progrés. Tot plegat sense perdre de vista el nou paradigma de competitivitat global que es va compartir i acceptar com a marc de treball al llarg de la sessió anterior.

A partir d’aquest moment, l’Àgora-Impulsa dóna per tancada la primera sèrie de sessions –orientada a compartir amb els agents regionals qüestions generals al voltant del posicionament competitiu de les Illes i els seus factors crítics– i es prepara per donar pas, en breu, a noves línies de participació centrades en les prioritats que s’han desprès de la dinàmica de treball duta a terme fins aleshores amb els agents participants. .

Dijous, 27 octubre 2016

 

 • reN

   

  És un moviment orientat a promoure i accelerar el trànsit cap a un sistema turístic circular.

  [Coneix-ne més]

 • i|monitors

   

  Segueix els factors clau de la posició competitiva i anticipa't en la presa de decisions

  [Sistema d'alertes]

EL 97% dels participants a l'Àgora-Impulsa considera l'economia circular una oportunitat per la seva empresa
04-10-2022
IMPULSA BALEARS presenta la seva aposta per l'economia circular a la Royal Academy of Arts de Londres
26-09-2022
IMPULSA BALEARS porta el trànsit d'una companyia hotelera a la pràctica
20-09-2022
HOTELBEDS reforça el seu compromís amb IMPULSA BALEARS en el comitè executiu
14-09-2022
El primer any de pandèmia va reduir un 45% la facturació del teixit empresarial de les Balears
26-07-2022
Els serveis intensius en coneixement generen un terç del valor afegit de les Balears
14-07-2022
IMPULSA BALEARS obre un nou management hoteler en 10 passes i 3 etapes rumb a la circularitat
07-06-2022
IMPULSA BALEARS s’uneix a la eMallorca Experience Week
03-06-2022

Potser també t'interessa...