Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Amer Obres i Serveis se suma al patronat d'IMPULSA BALEARS


Ambdues entitats subscriuen l’adhesió i coincideixen en assenyalar «la rellevància de compartir experiències al voltant de la transformació que la construcció està experimentant a través dels canvis tecnològics i socials»

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i el conseller delegat de Amer Obres i Serveis, Antonio Amer, han formalitzat l’adhesió de l’empresa constructora al Patronat en un acte al qual també hi han assistit Joan Gost, director financer, i Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

L’adhesió d’Amer Obres i Serveis permet completar el darrer trajecte de la línia d’acció i|compromís previst per aquest exercici, durant el qual s’han produït més de deu noves incorporacions. Amb l’entrada d’aquesta companyia el Patronat es reforça, en paraules de Carmen Planas, «la base d’empreses que disposen de coneixement productiu sobre la planificació d’infraestructures, un pilar bàsic de la competitivitat global de les Balears».

Així mateix, Antonio Amer ha destacat el rol que la fundació està duent a terme com a plataforma de coneixement estratègic i interacció regional, en la manera que «facilita identificar noves oportunitats per avançar, tant com a companyia com a sector, des de nous enfocaments d’eficiència i innovació». La participació de l’empresa a les properes actuacions de la fundació serà, en paraules del seu conseller delegat, «un exercici rellevant per compartir i, al mateix temps, enriquir la nostra manera d’entendre el negoci i la transformació que la construcció està experimentant a través dels canvis tecnològics i socials».

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dimecres, 4 setembre 2019

 

Títol
Títol
Data
Data