Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS incorpora Bongrup al patronat


Ambdues entitats formalitzen l’adhesió convençuts «del valor estratègic del coneixement i la cooperació a l’hora d’obrir noves vies a l’eficiència i la innovació»

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i el director general de Bongrup, Jaume Rul·lan han subscrit la incorporació de l’empresa al Patronat en un acte al qual també hi han assistit Jaume Ferrari, director de compres i Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

La incorporació de Bongrup materialitza els nous resultats d’i|compromís, la línia d’acció que persegueix fidelitzar empreses adscrites a sectors representatius del teixit regional. En aquest sentit, l’adhsió ha partit, en paraules de Carmen Planas, de la «importància de comptar amb un Patronat fort i diversificat, amb una massa crítica suficient per impulsar la competitivitat global de l’arxipèlag».

Així mateix, Jaume Rul·lan ha manifestat una alta satisfacció per entrar a formar part de la fundació, no en va «estam convençuts que ni com a negoci ni com a regió podem desistir de cercar permanentment noves vies a l’impuls de l’eficiència i la innovació». Des d’aquest punt de vista, el compromís de Bongrup amb les iniciatives estratègiques d’IMPULSA BALEARS descansa en el reconeixement explícit del seu representant principal del «valor estratègic que el coneixement i la cooperació incorporen a la presa de decisions empresarials».

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dimecres, 31 juliol 2019

 

Títol
Títol
Data
Data