Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Rafa Nadal Sports Centre s'incorpora al patronat d'IMPULSA BALEARS


Ambdues entitats assenyalen la importància de forjar visions globals ancorades en la millora de la competitivitat del propi territori

 

PALMA · · IMPULSA BALEARS suma al Rafa Nadal Sports Centre com a nou membre del patronat. Amb aquesta adhesió, la fundació dóna continuïtat a la línia d’acció i|compromís, a través de la qual ha fidelitzat al llarg d’aquest exercici vuit noves empreses que operen en sectors representatius del teixit regional.

Així les coses, la massa crítica de la fundació es diversifica incorporant una entitat de l’àmbit esportiu que contribuirà, especialment, al desplegament de les actuacions dutes a terme al voltant de la iniciativa estratègica de posicionament competitiu i factors crítics, per tal com atresora una àmplia experiència en el desenvolupament de propostes de valor altament especialitzades i obertes internacionalment. Des d’aquesta perspectiva, ambdues entitats coincideixen, a l’hora de formalitzar l’adhesió, en assenyalar la importància de fer front als desafiaments actuals des de visions globals que romanguin ancorades en la millora de les condicions econòmiques, socials i ambientals del propi territori.

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dimarts, 28 maig 2019

 

Títol
Títol
Data
Data