Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

IMPULSA BALEARS suma Protur Hotels com a membre del patronat


Ambdues entitats formalitzen la incorporació i es mostren convençudes de la necessitat de «posar en valor l’experiència empresarial al servei de l’impuls de la competitivitat global de les Balears».

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i el president de Protur Hotels, Jaume Bauzá, han subscrit l’adhesió de la cadena hotelera al Patronat en un acte al qual també hi han assistit Sara Bauzá, consellera del grup, i Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

Amb Protur Hotels, la fundació suma la quarta incorporació de l’any de nous membres al Patronat i compta, així, amb la massa crítica empresarial d’un total de 36 agents. En aquest sentit, la fundació celebra les passes donades en el marc de la línia d’acció i|compromiso, atès que, en paraules de Carmen Planas, «posar en valor l’experiència de les empreses que atresoren una llarga trajectòria, com Protur Hotels, és fonamental per generar coneixement compartit a favor de la competitivitat global de les Balears».

Així mateix, Jaume Bauzá i Sara Bauza s’han mostrat il·lusionats per entrar a formar part d’un projecte que «és, sens dubte, una plataforma necessària per equipar els processos de presa de decisions amb nous instruments capaços de millorar els resultats en un entorn tan canviant i complex». La predisposició de Protur Hotels a participar en el desplegament de les iniciatives estratègiques de la fundació està garantida, per tal com els seus responsables assenyalen estar «oberts a compartir el nostre bagatge de més de tres dècades en l’àmbit del turisme».

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dimarts, 26 Febrer 2019

 

Títol
Títol
Data
Data