Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Inay Energías entra a formar part del patronat d'IMPULSA BALEARS


Ambdues entitats subscriuen l’adhesió i coincideixen en assenyalar «la importància d’abordar els desafiaments globals des de l’eficiència i la innovació».

 

PALMA · La presidenta de la Fundació IMPULSA BALEARS, Carmen Planas, i el gerent d’INAY Energías S.L., Jaime Fornés, han formalitzat la incorporació de l’empresa de serveis energètics al Patronat en un acte al qual també i ha assistit Antoni Riera, director tècnic de la fundació.

La incorporació d’Inay Energías S.L. permet avançar amb pas ferm cap als objectius anuals que marca la línia d’acció i|compromís de la fundació, atès que amb aquesta nova incorporació, la tercera d’enguany, s’aconsegueix, en paraules de Carmen Planas, «incrementar la massa crítica empresarial en àmbits d’activitat estratègics per forjar una proposta de valor capaç de respondre a canvis estructurals tan importants, des del punt de vista productiu, com la transició energètica».

Al mateix temps, Jaime Fornés ha manifestat la seva satisfacció per entrar a formar part d’IMPULSA BALEARS, convençut de l’alineació que la seva empresa manté amb la fundació «a l’hora d’afrontar els desafiaments globals i apostar per la millora continua dels processos empresarials des de l’eficiència i la innovació». En aquest sentit, Inay Energías S.L. es mostra, en paraules del seu responsable, «molt predisposada a compartir una experiència de servei basada sempre en l’anticipació a les tendències del mercat». .

 

Accedeix a la i|noticía completa

Dimarts, 5 Febrer 2019

 
Títol
Títol
Data
Data