Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Les Balears se situen en el top-10 de les regions amb el major atractiu turístic de l'entorn competitiu més directe


IMPULSA BALEARS insta a «abordar una reformulación estratégica de los pilares que sustentan la posición competitiva actual para asegurar el desarrollo del sector y su contribución a los agregados regionales».

 

PALMA · Les Balears se situen en la posició 8 del rànquing de competitivitat turística integrat per 280 regions de 38 països distints que, avui dia, es mantenen turísticament actives com a destinacions de curta i mitja distància respecte dels principals mercats emissors de les illes. Aquest resultats deriva de la primera edició de l’índex de competitivitat turística · i|ICT, elaborat per IMPULSA BALEARS en col·laboració amb l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), que ha actuat en qualitat d’‘actor impulsor’ de la iniciativa. El desenvolupament d’i|ICT, com a eina de vigilància estratègica, s’ha dut a terme d’acord amb les metodologies internacionals de referència, segons les quals l’atractiu turístic d’una regió deriva del conjunt de factors i polítiques que afavoreixen el desenvolupament del sector turístic, així com la seva capacitat per contribuir a la millora de la competitivitat global del territori en què opera.

 

IMPULSA BALEARS ha presentat aquests i altres resultats a través d’un nou i|meetingi|meeting que, sota el títol ‘Turisme i competitivitat a les Balears: reformulació estratègica per a un nou lideratge’, ha reunit a un centenar d’agents econòmics i socials de les illes, així com del panorama turístic empresarial nacional.

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dimarts, 22 gener 2019

 

Títol
Títol
Data
Data