Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

ILLESLEX amplia la xarxa d'actors col·laboradors d'IMPULSA BALEARS


LEl despatx d’advocats ILLESLEX s’uneix a la xarxa d’actors col·laboradors que IMPULSA BALEARS promou des de la seva línia d’acció i|participació, per tal d’implicar empreses i entitats representatives del teixit regional en el desenvolupament de nous recursos i activitats.

Des d’aquesta perspectiva, l’aportació d’ILLESLEX es vehicularà a través de la prestació de serveis d’assessoria legal a la fundació en l’apertura i consolidació de relacions amb actors i plataformes afins que operen internacionalment. Aquesta participació s’ha formalitzat a través d’un conveni de col·laboració que ha estat signat per la presidenta d’IMPULSA BALEARS, Carmen Planas i Javier Blas, soci fundador del bufet, en el qual s’estipula una durada d’un any, prorrogable de manera automàtica i successiva.

ILLESLEX és una firma d’advocats amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en matèria de dret mercantil i societari, urbanisme i dret immobiliari, així com inversions estrangeres en territori nacional. Practica un assessorament preventiu i proactiu orientat a garantir la seguretat jurídica dels seus clients en el desenvolupament de qualsevol activitat. Fidel a una clara vocació internacional, acudeix als congressos organitzats per les associacions internacionals d’advocats, com ara la Unió Internacional d’Advocats (París), la International Bar Association (Londres) i l’Associació Internacional d’Advocats (Brussel·les).

 

Dilluns, 16 desembre 2019

 

Títol
Títol
Data
Data